Costa Brava

Aan de Costa Brava schijnt driehonderd dagen per jaar de zon. Dit maakt dit meest oostelijke stukje Middellandse Zeekust van Spanje bijzonder geschikt voor liefhebbers van het buitenleven en zonaanbidders. Camping Nautic Almata is de perfecte basis voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Andere leuke campings aan de Costa Brava zijn Las Dunas en El Delfin Verde. Ontdek hier wat u tijdens uw vakantie aan de Costa Brava kunt zien en doen.

Strand
Camping Nautic Almata ligt aan het 15 kilometer lange strand van de Baai van Roses. Op dit strand geniet u van zon, drinkt u wat in de aanwezige strandbars of neemt u deel aan water- en strandspollen: volleybal, jetskiën, duiken, windsurfen, zeilen, kayakken, aerobics, enzovoort. Het receptiepersoneel maakt u graag wegwijs in het ruime aanbod van activiteiten.

Wat te doen in de regio
Wanneer u vakantie viert op Camping Nautic Almata, bent u altijd een korte autorit verwijderd van allerlei natuurlijke en culturele hoogtepunten. Zo is het natuurreservaat Aiguamolls de l’Empordà, dat vlakbij de camping ligt, een uitstekende plek om allerlei vogelsoorten te observeren. Iets verder weg (30 km) ligt Cadaqués, het kunstenaarsdorp waar artiesten als Matisse en Picasso inspiratie opdeden. De middeleeuwse stad Pals (op 35 km) en het fascinerende Girona (50 km van de camping) zijn ook zeker een bezoek waard.